<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Bakkerij Rombaut

 


In 1919 reeds is er in Mullem bij Oudenaarde een "Brood- en pasteibakkerij Emile Rombaut" gevestigd. 80 jaar later zorgen kinderen, kleinkinderen en opvolgers binnenin de familie voor naambekendheid in de bakkerswereld te Gent, Brussel en Oudenaarde. De vier generaties "ROMBAUT-TRAVERS" te Nederename-Oudenaarde staat borg voor een aantrekkelijke winkel met bakhuis en afdeling patisserie waar één norm alles overheerst: 'kwaliteit'.

Onze specialiteiten: 18 broodsoorten dagvers, vloerpistolets, streekgebonden gebak als Adriaan Brouwer- en mattetaarten, ruim assortiment drooggebak. Nieuwste troef is OUD ENAME Bio-abdijbrood, vervaardigd uit bloem met biocertificatie.

De bakkerij ligt op een steenworp van twee belangrijke toeristische trekpleisters uit de Vlaamse Ardennen: Het Bos t'Ename en de archeologische site annex museum Abdij Ename. De bosvruchtencake 'BOS t'ENAME' en de bierbavarois 'ENAME ROMAN' spelen hierop in, naast het bioabdijbrood en de bosframbozentaart.

Onze troeven: kwaliteitsgarantie in ambachtelijk familiebedrijf. Dagverse leveringen aan horeca, verenigingen en scholen mét handelkortingen. Bestellingen aan huis in Vlaamse Ardennen en Zwalmstreek.